Textil árnyékolók

Roletta a tetőtérben

Roletta a tetőtérbenA tetőtér beépítése igen praktikus megoldást nyújt az ingatlanok bővítése során, ám a tetőtér ablakainak árnyékolása első látásra komplikáltnak tűnik. A fő gondot természetesen az ablak elhelyezkedése, annak nem szokványos dőlés szöge okozza.

A korszerű árnyékoló eszközök széles skálájának köszönhetően erre is létezik ideális megoldás, mégpedig a roletta. A roletták több szempontból is megfelelőek a tetőtéri ablakok árnyékolására.

A vászonból készült, feszített vagy tokos rolók biztosítják a tökéletes fényzárást, nem hagynak rést az ablak és az árnyékoló között. A rolettáknak számos típusa ismert, a széles szín- és mintaválasztéknak köszönhetően pedig kiválaszthatjuk az otthonunk stílusához legjobban illő változatot. A tetőtéri ablakokra a rugós kivitelezésű roletta is jó választás, mert felhúzott állapotban csak néhány centit foglal el és olcsóbb, mint a tokos roletta, rögzítése egy, az ablakra szerelt  kampóval könnyedén megoldható.

A roletták többféle alapanyagból készülhetnek, így alupigmentált, reflexiós, fényáteresztő és fényzáró anyagból. A tetőtéri ablakokra a napfénynek való kitettség miatt a fényzáró anyagú rolettákat ajánljuk. A fényzáró anyag háta műanyaggal fedett, így megóvja a helyiséget a fény beáramlásától.

Nézzen körül weboldalunkon, és válassza a legjobb megoldást otthona árnyékolására!

 

Textil szalagfüggöny

Textil szalagfüggönyKöszönhetően az egyre szélesebb szín és típusválasztéknak, az egykor csak irodákban és intézményekben használt szalagfüggöny ma már egyre több otthonban is használatos árnyékoló, mert remekül illeszkedik a modern lakberendezéshez.

Szalagfüggöny: kettő az egyben megoldás

A szalagfüggöny manuális kezelése egyszerű, de remekül motorizálható is. Gondozást nem igényel, a szalagfüggönyöket nagyon ritkán kell tisztítani, de ha mégis szükségessé válik, javasolt az ipari vegytisztítása, mely eljárás során a szalagfüggöny textilt újra impregnálják, ezáltal a lamellák újszerűvé válnak!
A szalagfüggöny karnis alumíniumból készül, fehér alapszínnel, ami igény szerint átszínterezhető.

Textil szalagfüggönyA roletta egy klasszikus árnyékoló, mely napjainkban ismét egyre népszerűbbé válik egyre esztétikusabb megjelenési formáinak, a szélesebb típusválasztéknak, a roletta anyagok minőségének, színességének,köszönhetően.
Alapvetően egy alumíniumtengelyre (rolettacsőre) feltekeredő impregnált poliészter vagy PVC, illetve természetes anyagokról van szó.
A roletta textil feltekerésről a legtöbb esetben egy a roletta tengelybe épített rugó gondoskodik, de vannak úgynevezett gyöngyláncos kezelésű roló típusok is,valamint természetesen a motoros megoldás is egyre népszerűbb!

A megfelelő roletta textil kiválasztásával, akár kültérre is kiválóan alkalmazhatóak az árnyékolók egyes típusai.

Roletta textilek
Az igényeknek megfelelően több típus
áll rendelkezésre. így például:
– fényáteresztő
– fényzáró
– reflexiós, alupigmentált
– napháló
– mintás
– természetes anyagok

A roletta anyagok kiválasztásánál figyelembe kell
venni a célt, amit ezzel az árnyékolóval el
szeretnénk érni.
Pl.: beláthatóság megakadályozása,
hővédelem, díszítés.
A roletta szerelhető közvetlenül a nyílászáróra, konzolok segítségével a falazatra, vagy akár a mennyezetre is.
A rolettáknak kültéri változata is van, természetesen az ennek megfelelő kültéri roletta anyagok felhasználásával!

Textil szalagfüggönyök előnyei

Textil szalagfüggönyök előnyeiSzalagfüggönyöket korábban többnyire irodaházak árnyékolására alkalmaztak, mára azonban már egyre inkább elterjed magán lakásokban is. A szalagfüggöny könnyű szerkezete, egyszerű használata miatt egyre népszerűbb a családok körében, kiegészíti bútorainkat, berendezésünket, színt visz életünkbe, miközben hatékonyan véd a nyári napsütéstől.

A textil szalagfüggönyök különböző méretekben és színekben kaphatóak, így mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez és otthona berendezéséhez illeszkedő árnyékolót. A textil szalagfüggönyök kezelése rendkívül egyszerű, és ha úgy tartjuk praktikusabbnak, akár motorizálható is. A szalagfüggöny nem igényel nagyobb odafigyelést, tisztítása ritkán esedékes, de olyankor is érdemesebb inkább profikkal elvégeztetni takarítását. A szalagfüggöny lehetővé teszi nagyobb ablakok árnyékolását, fényáteresztő és fényzáró tulajdonságokkal bír.

Ha Ön is szeretne otthonában modern árnyékolási technikát alkalmazni, mely remekül illik bútorai mellé, válassza a textil szalagfüggönyt árnyékolásra! Rendeljen tőlünk textil szalagfüggönyt, melyet az Ön igényeinek megfelelően készítünk el!

 

A szalagfüggönyök és a reklámlehetőségek

A szalagfüggönyök és a reklámlehetőségekModern világunkban a különböző reklám és marketing eszközök igen széles skálán mozognak, melyek közül speciális helyet foglalnak el a dekoratív, designos berendezési elemek, melyek egyben reklámhordozók is.

A szalagfüggöny már régóta alkalmazott funkcionális beltéri árnyékolástechnikai és beltéri dekorációs lehetőség is egyben, amely a különféle vállalkozások és irodaházak számára számos kedvező kreatív arculatképviselő lehetőséget is kínál.

A szalagfüggönyök emblémázása és grafikai elemekkel való díszítése egyedi és minden mai design elvárásnak megfelelő korszerű reklámeszköz, melyet számtalan környezetben alkalmazhatunk:

  • Üzlethelyiségek kirakatai
  • Irodaházak térelválasztó és árnyékoló elemei
  • Egyéb céges árnyékolástechnikai lehetőségek

A korszerű szalagfüggönyök önmagukban is esztétikus megoldást kínálnak, melyeket a cég arculatához tartozó grafikai elemekkel kiegészítve igazán figyelemfelkeltő eszközként alkalmazhatunk.

Minőségi beltéri szalagfüggönyökért és egyedi lehetőségekért tekintse meg weboldalunk információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére, hogy igazán sikeres lehessen!

 

Miért válasszuk a rolettát otthonunk árnyékolásához?

Miért válasszuk a rolettát otthonunk árnyékolásához?A roletta az egyik legrégebbi árnyékoló eszköz, azonban napjainkban újabb virágkorát éli. Szinte mindenféle nyílászáróra felszerelhető, óriási méret-, szín- és mintaválasztékban kapható.

Kedvünkre válogathatunk a különböző anyagokból is, így biztosan mindenki megtalálja az otthona stílusához illő rolettát. Könnyen beilleszthető modern és klasszikus lakásokba, de ajánljuk irodák, télikertek árnyékolásához is.

A roletta kapható gyöngyláncos, rugós és motoros kiszerelésben is, így mindenki megtalálja a lakásához és pénztárcájához valót.

  • A leghagyományosabb a rugós kivitel, magát a rolót kell mozgatnunk.
  • A gyöngyláncos roló bármelyik oldalára, bármilyen hosszban tehető a kezelő gyöngylánc, az egyik szál húzásával engedhetjük le, vagy húzhatjuk fel.
  • A motoros rolettát kapcsolóval vagy távirányítóval kezelhetjük, kicsit nagyobb helyet igényel, mint a két másik típus.

Ha rolettát szeretne otthonába, forduljon hozzánk bátran, kérje munkatársaink segítségét elérhetőségeink valamelyikén!

 

Az őszies dekorációk kedvelőinek!

Az őszies dekorációk kedvelőinek!Az ősz egy átmeneti időszak, mikor a természet a pezsgésből szépen lassan nyugovóra tér. Az egész évszakra jellemzőek a markáns színek és a grandiózus átalakulások. Nem csoda hát, hogy az őszi lakberendezésre is hatással vannak a pirosas, barnás és narancsos árnyalatok, a természet közeli megoldások és az átmenetet érzékeltető kialakítások.

A roletta az árnyékolók azon típusába tartozik, mely textilből készül, és dekorációs megoldásként is szolgál. Praktikusságán túl a kialakítása miatt is sokan kedvelik, hiszen remekül beilleszthető a legtöbb lakberendezési stílusba. A roletta további előnye, hogy színétől és vastagságától függően akár napfény szűrőként, vagy akár tökéletes árnyékolóként is alkalmazható!

Ha szeretnénk ablakainkat különlegessé varázsolni az őszi időszakban, illetve szeretjük a sejtelmesen beáramló fényt az otthonunkban, akkor mindenképpen alkalmazzunk rolettát! Széles színválasztékában mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást!

Tekintse meg ajánlatainkat, és érdeklődjön elérhetőségeinken!